مقاله ها

تعداد آیتم ها در هر صفحه
ساختمان مسکونی پونتشتایگر
ساختمان مسکونی پونتشتایگر

این ساختمان در انتهای یک سد 200 متری واقع شده است که به آب رودخانه IJ می رسد. این طرح نه تنها یک شیء نمادین در این منطقه است؛ بلکه یک فضای عمومی را در درون خود ایجاد کرده است. این ساختمان از یک بلوک کم ارتفاع شش طبقه تشکیل شده است که به دور یک میدان در کنار آب قرار گرفته است. دو برج بلند و باریک به ارتفاع 60 متر در انتهای باز این بلوک، انگار منظره رودخانه را قاب کرده است. این برج ها پلی دارند که طول آن 48 متر و ارتفاع 90 متری دارد. این ساختمان دارای غرفه هایی شامل لابی، رستوران وکافه می باشد. فضای عمومی این سازه در سطح زمین دسترسی به آب را فراهم می کند و از هر جهت مناظر رودخانه، قابل مشاهده است. در این سازه اندازه آپارتمان ها بین 65 متر مربع و 410 متر مربع می باشد. پونتشتایگر شامل 366 آپارتمان، 2000 متر مربع فضای تجاری و یک پارکینگ با ظرفیت پارک 338 خودرو است. تمام سقف های خارجی با چوب پوشانده شده اند و ضمن اینکه به تاریخچه محل اسکله های چوب اشاره می کنند، فضای گرمی را نیز به ساختمان بخشیده اند. این سازه بتونی است و ساخت آن 13 سال به طول انجامید. عایق بندی اضافی، آسانسورهای کم مصرف، روشنایی های LED و ... انرژی مورد نیاز برای روشنایی و گرمایش این ساختمان را به نصف آنچه قانون ساختمان هلند می خواهد، می رساند.

جزئیات
20 بهمن 1399
مرکز سی ساید سیویک
مرکز سی ساید سیویک

این مرکز در سال 1971 ساخته شده است و در دهه 1980 و 1990 وسعت آن به بیش از دو برابر افزایش یافته است. این پروژه در سال 2019 با بودجه 15میلیون دلاری به شکل فعلی توسعه پیدا کرد. این ساختمان دارای دو فضا برای اجتماعات عمومی و برگزاری کنفرانس در طبقه همكف، همراه با چهارده اتاق استراحت، لابی و سرسرا، یك آشپزخانه/ پذیرایی، فضاهای پشتیبانی و دفاتر اداری است. بخشی از طراحی ها به صورت پیش ساخته به بخش های اصلی الصاق شد که می توان به لابی و ورودی ساختمان اشاره نمود که با تغییر جای سرویس های بهداشتی ورودی بزرگ و پرنور رغم خورد. برای برگزاری اجتماعات در طبقه همکف سعی شده از ستون استفاده نشود تا فضای مناسبی برای برگزاری گردهمایی ها در این بخش ساختمان ایجاد شود. سرو زرد آلاسکا در ورودی های مرکز و اتاق جلسات گوشه شمال غربی جدید را برجسته می کند. تمام پوشش ها این ساختمان مخصوص آب و هوای ساحلی است. یک برنامه ساخت و توسعه مرحله ای به مرکز این امکان را داد که در تمام مراحل ساخت، همچنان عملیاتی باشد و به کار خود ادامه دهد. استراتژی هایی نیز در طراحی برای حفظ و پایداری محیط زیست شامل ارتقاء سیستم مکانیکی موجود که باعث افزایش بازده انرژی و جمع آوری آب باران می شود؛ در نظر گرفته شده است. برای انعطاف پذیری ساختمان در هنگام زلزله، سیستم سازه ای به دلیل خاک شنی که در این منطقه وجود دارد با پایه های جدید با عمق نود فوت، تقویت شد.

جزئیات
15 بهمن 1399
ویلا G01
ویلا G01

معمار ترک اوزنور پینار سر و طراح ایتالیایی دنیلو پتا یک ویلای لوکس و منحصر به فرد در یکی از منحصر به فرد ترین مناطق ساردینای شمالی طراحی کرده اند. هدف آن ها حفظ بافت موجود بود و با الهام از بافت معماری محلی این طرح زیبا را خلق کرده اند. این طراحی نه تنها نیازهای روزمره مثل ارتباط با خانواده و دوستان و حس آزادی در طبیعت را القاء می کند؛ بلکه از جهاتی الهام بخش نیز است. این ویلا 592 متری توسط باغی به مساحت 4000 مترمربع احاطه شده و کاملاً در محیط طبیعی بالاخص سنگ ها و پوشش گیاهی قرار گرفته است. فضای نشیمن متشکل از یک اتاق نشیمن بزرگ است که با پنجره های تاشو به استخر و منظره متصل می شود که به لطف پنجره های بزرگ روی ایوان ها، ناهارخوری و سالن باز، نور ورودی، فضا را بسیار روشن کرده است. در اتاق نشیمن اصلی به وضوح یک فضای خالی خصوصی مشاهده می شود که سکوت و مراقبه یا گذراندن لحظات مذهبی را نشان می دهد، این یک استناد معماری به فضاهای معمولی فرقه ساردین پیش از نوراژیک است که بر روی صخره ها، ("خانه های پری") حک شده است. این ویلا در یک باغ شکوفا و بزرگ قرار دارد و همچنین  با ساحل شگفت انگیز هم مرز است. فضای جنگل به آرامی خانه را در آغوش می گیرد و احساس آرامش، رنگ های زنده و رایحه های فراموش نشدنی را القاء می کند. باغ در فضای باز مانند جنگلی طبیعی با سنگ های طبیعی و گیاهان محلی طراحی شده است. همچنین شما می توانید طلوع و غروب خورشید زیبا را در اطراف تماشا کنید. این ویلا شامل پنج خواب می باشد که جهت لذت بردن مشتری و خانواده و دوستانشان در یک مکان آرام و زیبا طراحی شده است. این ویلا دارای اسکله خصوصی، استخر و سونا دنج و هر چیزی که برای برقراری جشن های فراموش نشدنی لازم است را دارا می باشد.

جزئیات
5 بهمن 1399
محاصره در کلیسای جامع
محاصره در کلیسای جامع

مهندسین در یک مکان پرازدحام در محله مورنینگ ساید نیویورک، در جناح شمالی کلیسای نئوگوتیک، یک ساختمان آپارتمانی را طراحی کرده اند که به نوعی می تواند به همان اندازه قابل توجه و تأثیرگذار باشد. این ساختمان  15 طبقه ای دارای 430 واحد آپارتمانی می باشد که طراحی آن  برنده RADA 2020 نیز شده است. طراحان یک نمای جانبی ایجاد کردند که عمدتاً از پایه های بتونی عمودی تشکیل شده است که اطمینان حاصل می کند تمرکزها از طراحی کلیسای جامع از بین نرود. همچنین در شمال و جنوب معماران نمای بیرونی آجدار و چشمگیر طراحی کردند که به طور آشکار به سیستم معماری کلیسا اشاره می کند. این ساختمان بسیار شبیه یک قطعه جدا شده از کلیسای جامع است، تکیه گاه پرنده ای که در کنار همسایه تاریخی خود اقامت گزیده است. جورل دانیل تیلمن در مورد این ساختمان می گوید: "هنگامی که این ساختمان های بزرگ را طراحی می کنید، همیشه سعی می کنید راهی برای تمایز آن ها پیدا کنید. معماران نمای پویایی را ایجاد کردند که واقعاً موفقیت آمیز است؛ خصوصاً در رابطه با کلیسا".

جزئیات
4 بهمن 1399
خانه پیش ساخته
خانه پیش ساخته

این خانه از پنج ماژول سفارشی پیش ساخته، به طول تقریبی پنجاه فوت تشکیل شده است که قبل از تحویل مونتاژ می شوند . طراحی مدولار منحصر به فرد طبق نقشه های دقیق معمار ایجاد شده است. پنجره ها و کف همه قبل از حمل و نقل مونتاژ شده است. حمل و نقل ماژول های غول پیکر کاملاً چالش برانگیز است؛ این فرایند شامل آماده سازی، هماهنگی و پیمایش در جاده ها با نود درجه چرخش در هوای نامساعد بود. ساخت و ساز در اواخر تابستان قبل از تخریب خانه قبلی آغاز شد. این امر اطمینان از ساخت سریعتر را فراهم می کند تا خانواده بیش از یک فصل لذت بردن از این منطقه را از دست ندهند. این خانه با ایده ایجاد کمترین آسیب به محیط زیست، با استفاده از مصالح پایدار و محلی ساخته شد. پنجره های بزرگ، زیبایی طبیعت را با شکوه تمام به تصویر می کشد و فضای داخلی آن را پر از نور می کند. آفتاب مستقیم به کاهش هزینه های گرمایش و روشنایی کمک می کند. نمای بیرونی به راحتی با چوب جنگل ترکیب می شود و فضای هنری را القاء می کند. چوبی که در فضای داخلی استفاده شده است فضای گرمی برای استفاده کنندگان ایجاد کرده و فضای داخلی خانه به گونه ای طراحی شده است که هر یک از اعضای خانواده فضای شخصی خود را داشته باشند. کانسپت باز طبقه همکف دارای یک آشپزخانه و ناهار خوری بزرگ است که در آن همه از پخت و پز و خوردن وعده های غذایی خوشمزه با هم  و همچنین یک فضای نشیمن زیبا و دنج و یک ایوان سه فصلی در فضای باز که با دریاچه و جنگل احاطه شده است لذت می برند. در طبقه همکف نیز آتلیه نقاشی و نجاری وجود دارد.

جزئیات
1 بهمن 1399
پنت هاوس IVY
پنت هاوس IVY

این پنت هاوس در شهر گورگان در ایالت هاریانا کشور هند واقع شده است . این پروژه که در سال 2018 به اتمام رسید دارای ویژگی هایی از جمله درخشش نور طبیعی در ورودی پنت هاوس به دلیل وجود درب شیشه ای ورودی که توجه اکثر بازدیدکنندگان را به خود جذب می نماید. در لابی  ورودی قفسه های کتاب به همراه کفپوشی تعبیه شده است که به ایجاد حس عمق کمک می کند و چشم بازدید کننده را تا انتهای راهرو می کشد. لامپ های برنجی به گونه ای قرار می گیرند که حرکت خطی را بیشتر برجسته می کنند. دانش عمیق در مورد مواد و سطوح، ابزارهای لازم را برای تحقق بخشیدن به چشم انداز منحصر به فرد برای طراحی فضا در اختیار معمار قرار داده است. این خانه دارای فضای داخلی خیره کننده نئو باروک به همراه دکوری زیبا است که به بهترین وجه می توان آن را باشکوه توصیف کرد. چراغ آویز که دارای یک سطح صیقلی و انعکاسی است؛ ویژگی های محیط اطراف خود را دارد که به حفظ نوع شناسی مدرن و کلاسیک کمک می کند. نیمکت قرمز رنگی در بالکن طبقه اول قرار دارد که کامل کننده صندلی های قرمز و طلایی میز غذاخوری است. طبقه اول این پنت هاوس طوری طراحی شده است که باعث ایجاد احساس باز بودن و پیوستگی در طبقه اول می شود. راهرو به یک بالکن باز می شود که با گیاهان بزرگ پوشانده شده است تا آفتاب شدید را از بین ببرد. چوب کاج کف را به گونه ای محصور می کند که منظره را حفظ کند. بالکن وسط خانه را تهویه می کند و همچنین به عنوان یک چراغ عمل می کند. با دنبال کردن قفسه کتاب، توجه به درب اتاق خواب اصلی که از چوب ساج عتیقه ساخته شده است؛ جلب می شود. کمد لباس ها با پیروی از طراحی قفسه کتاب، اتاق نشیمن و سرویس بهداشتی اتاق خواب اصلی را از هم جدا می کند. آرزوی هر کودک این است که خانه رویایی ایده آل خود را در اتاق خواب خود داشته باشد. کف پوش رنگی خاکستری سفید شده با سایه های اسطوخودوس، آن را فراموش نشدنی می کند. حمام های خانه با وسایل روکش طلا و کاغذ دیواری های برند پوشش داده شده است.

جزئیات
1 بهمن 1399
خانه سه دودکش
خانه سه دودکش

این پروژه که در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینای آمریکا واقع شده است در واقع برنده جایزه RADA 2020 می باشد. امی یانگ در مورد این خانه می گوید: "من فکر می کنم مکانی واقعاً زیباست – ایده معماران برای اشاره تاریخی به دودکش ها و چگونگی نمایش خانه در منظره، با شرایط بومی روستایی آمریکا همخوانی دارد؛ اما به روشی مدرن". این خانه که در لب شیب تندی قرار گرفته است در ابتدا خانه ای به شکل یک جمع ساده از اشکال آشنا با دیوارهای حاشیه آجری و سقف های شیب دار با سه دودکش به نظر می رسد. اما با بررسی دقیق تر، ناهنجاری هایی شروع به ظهور می کنند. فرو رفتگی هایی که در دیواره ها وجود دارد و پس از ورود، بازدید کنندگان دهلیزی با نورگیرهای دریچه ای را کشف می کنند. دودکش ها در این طراحی هم به سازماندهی فضاهای داخلی کمک می کنند و  تقریباً به عنوان پرچم هم عمل می کنند. در این خانه فضای مشخصی برای استراحت و پذیرایی از مهمانان در نظر گرفته شده است. به طور کلی خانه ادغام اغوا کننده ای از عناصر متفاوت است که با اطمینان کامل اجرا شده است.

جزئیات
30 دی 1399
پروژه آیلند ریتریت
پروژه آیلند ریتریت

این خانه 2600 فوت مربعی که به سبک مدرن طراحی شده در دامنه تپه و دارای دو اتاق خواب است. این طراحی شبیه خانه های ساحلی در سبک شمال غربی اقیانوس آرام صورت پذیرفته است؛ با کف های چوبی و شیشه های دو طبقه گسترده که از بالکن بالایی می توان کوه ها را نیز تماشا نمود. یک دیوار توده ای سنگی با پانل های کورتن، نقطه کانونی فضای زندگی را فراهم می کند. خانه به یک مسیر جنگلی متصل است که به ساحل منتهی می شود. پله  های "شناور" چوبی منجر به ایجاد کتابخانه ای مشرف به فضای نشیمن و غذاخوری با ارتفاع دو برابر می شود. امکانات شامل کتابخانه، فضای نشیمن، آشپزخانه و غذاخوری با مفهوم باز و الهام از عناصر طبیعت طراحی شده است. این پروژه در سال 2016 به بهره برداری رسید. این ملک در واقع از 1950 تحت مالکیت خانوادگی مالک فعلی بوده است که قبل از این یک خانه قرون وسطی در زمین فعلی احداث شده بوده است.

جزئیات
30 دی 1399
مرکز پزشکی هریسون
مرکز پزشکی هریسون

مراقبت های فوری هریسون بینبریج اولین مرکز مراقبت های اضطراری جزیره بینبریج است. این پروژه که در سال 2016 تکمیل شد شامل بخش مراقبت های پزشکی اولیه، فوری و تخصصی با خدمات آزمایشگاهی و تشخیصی است. اهداف بلند پروازانه این طرح شامل: "مراقبت بیمار که هم از نظر رویکرد نوآورانه و هم مقرون به صرفه باشد".مشتری به یک ساختمان سازگار با محیط زیست، کم هزینه و سریع احداث را نیاز داشت تا امکان مراقبت فوری از بیمار را فراهم کند. همه این اهداف و موارد دیگر، در طراحی نهایی این تسهیلات منحصر به فرد محقق شد. از نظر عملکردی، این مجموعه به دلیل دید در خیابان و اتصال به سرویس های اضطراری موجود در جزیره، برای هریسون ایده آل بود. در مرحله طراحی و برنامه ریزی دقت زیادی صورت گرفت تا از اثرات مضر جریان تالاب های مجاور محل پروژه جلوگیری شود. آب طوفان به طور طبیعی با استفاده از سنگفرش معلق، باغ های بارانی و حوضچه نگهداری مدیریت شد. تیم طراحی از چوب های بسیار مقاوم در برابر تغییرات آب و هوا در طراحی خود استفاده کرده اند. این پروژه متناسب با سایت طراحی شده و از نظر معماری مربوط به جزیره و شمال غربی اقیانوس آرام است. با توجه به این نکته تیم طراحی، جنگل اطراف سایت را با تکرار عناصر عمودی بر روی نمای ساختمان برجسته کرده اند. این عناصر در چارچوب ورودی ساختمان و از طریق جفت پنجره های عمودی در امتداد بال تکرار می شوند. طبیعتاً مهمترین هدف این پروژه اطمینان از تجربه مثبت بیماران و همراهان آن ها بود. از جزئیاتی مانند تناسب و رنگ برای ایجاد حس مثبت در فضا استفاده شده است؛ بخشی پر از شیشه که از بال های ساختمان بیرون می زند که یک ورودی شفاف و جذاب را ایجاد می کند. روشنایی روز و ارتباط با محیط طبیعی تصمیمات آگاهانه ای برای طراحی بود که به منظور بهبود وضعیت رفاه و کاهش استرس در همراهان ایجاد شده است.اتاق های بیماران یک منطقه اصلی را احاطه کرده است که پزشک ها و تیم آن ها در مجاورت آن حضور مستمر دارند و کار می کنند. این مدت زمان بازدید پزشکان از بیماران، پیگیری پرستاران و ارسال به آزمایشگاه را کاهش می دهد که این به معنی کارایی طراحی فضا، مراقبت و حفظ حریم خصوصی بهتر بیماران است .

جزئیات
28 دی 1399
پروژه Oasys + System
پروژه Oasys + System

پروژه "The artificial breathing palm modular structure system", " Oasys + System" یکی از 10 ب َرنده رقابت جهانی طراحی "Cool Abu Dhabi Challenge" با 1570 شرکت کننده از 67 کشور دنیا می باشد. این پروژه که در شهر ابوظبی امارات متحده عربی واقع شده در سال 2022 تکمیل خواهد شد. این مجموعه برای فعالیت های تجاری، تفریحی، بهداشتی و سلامت، همایش ها و .. در نظر گرفته شده است. برآورد هزینه ساخت این مجموعه 6 میلیارد و 500 میلیون دلار تخمین زده شده است. این مجموعه در وسط شهر ابوظبی قرار دارد و طبق فضای اختصاص یافته این منطقه در آینده به یک منطقه قابل سکونت و مطبوع برای ساکنان شهر ابوظبی تبدیل خواهد شد. مفهوم اولیه طراحی این مجموعه از برگ های نخل خرما الهام گرفته شده است. این مجموعه طوری طراحی شده است که به عنوان مانعی در برابر گرما، اشعه ماوراء بنفش، سر و صدا و باد جهت رفاه استفاده کنندگان عمل می نماید. این فضا با برخورداری از کافه ها، نمایشگاه ها و مکان های طبیعی و غیره شرایط مناسبی را برای ایجاد تعاملات بین افراد و جذب جهانگرد برای شهر ابوظبی فراهم نموده است و همچنین طراحی این مجموعه ارتباط تنگاتنگی با میراث فرهنگی محلی و المان های طراحی تاریخی و مدرن دارد. طراحی این مجموعه تحت تأثیر نیاز به ایجاد یک شهر سبزتر در وسط شهر بوده است و Oasys نه تنها برای امروز، بلکه برای آینده نیز طراحی شده است. پنل های خورشیدی که بر روی سقف مجموعه تعبیه شده جریان برق Oasys را تأمین می نماید همچنین سیستم هایی در زیر زمین برای ذخیره سازی آب در جهت خنک سازی مجموعه تعبیه شده است. وجود سایبان ها به همراه نازل های مه پاش فضای مطلوبی را برای تعامل و استراحت ایجاد می نماید. در این مجموعه ابعاد و مقیاس های مختلفی بر اساس 5 ماژول D ،C ،B ،A و E در نظر گرفته شده است. با در نظر گرفتن این موضوع، ساختار Oasys را می توان متناسب با هر تنوع مورد نیاز و لازم برای فضای مورد نظر تنظیم کرد. تمام ماژول ها این قابلیت را دارا می باشند که با مقیاس های مختلف خود به یکدیگر متصل شوند و فضاهای منحصر به فردی ایجاد کنند. همچنین این قابلیت وجود دارد که هر ماژول به شکل های مختلف گروه بندی شوند و هر طرح به صورت سفارشی برای استفاده در نظر گرفته شود. این سیستم خنک کننده می تواند در هر بخشی از شهر ابوظبی نصب و راه اندازی شود. نازل های خنک کننده با طراحی سفارشی با فن های مه پاش فشار قوی در کاهش درجه حرارت در پاسیوی فضای باز تا 30 درجه بسیار مؤثر هستند. در داخل شاخه ها فضای لازم برای تجهیزات فنی درنظر گرفته شده است. از طریق سنسور های هوشمند، می تواند دمای مختلف را با توجه به شرایط فضای باز فراهم نمود. همه سیستم ها با پیشرفت تکنولوژی (از طریق برنامه های تلفن های هوشمند و کارت های الکترونیکی آردوینو) قابل تنظیم و قابل کنترل خواهند بود.

جزئیات
20 دی 1399
روشنایی: بهبود سلامتی و بهره وری در خانه
روشنایی: بهبود سلامتی و بهره وری در خانه

قرار گرفتن در معرض نور روز، ریتم شبانه روزی ما را تنظیم می کند؛ که کلید سلامتی ما است. تحقیقات روشنایی شبانه روزی و تحولات اخیر فناوری بر فضاهای تجاری متمرکز شده است. جایی که بسیاری از ما بیشتر ساعات بیداری خود را قبل از همه گیری کرونا در آنجا گذرانده ایم. اما این اصول نورپردازی هنگام کار در خانه نیز اعمال می شود. مرکز تحقیقات روشنایی در مؤسسه پلی تکنیک رنسیلر توصیه می کند که افراد باید صبح در معرض نور شدید قرار بگیرند و هر روز صبح باید 30 دقیقه پیاده روی کنند یا بیرون بمانند . در طول ساعات کار، افراد باید پرده ها را باز کنند تا نور روز در اتاق به حداکثر برسد. ماریانا فیگوئیرو، مدیر سابق LRC و رئیس بخش جدید خواب و سلامت شبانه روزی در دانشکده پزشکی راتگرز، توصیه می كند: "هر روز به ویژه هر روز صبح نور زیادی دریافت كنید".  در حالت ایده آل، یک فضای 100 فوت مربعی (تقریباً 30 مترمربع) باید 6000 تا 8000 لومن روشنایی (یک لامپ ال‌ئی‌دی استاندارد حدود ۴۷۰ لومن روشنایی ایجاد می‌کند) را بدست آورد. در شب، فیگوئیرو پیشنهاد می کند که سطح روشنایی اتاق کاهش پیدا کند این کار نه تنها انتقال از روز کاری به زمان استراحت را نشان می دهد، بلکه به شما کمک می کند بدن را برای خواب آماده نمایید. وی همچنین توصیه می کند صفحه نمایش ها را یکی دو ساعت قبل از خواب خاموش کنید. همانطور که مطالعات نشان داده است، این روش ها می تواند به کاهش افسردگی و اضطراب و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند - اساساً همه آنچه که در حال حاضر با توجه به پاندمی کرونا به آن نیاز داریم. دسترسی به نور روز (طبیعی) برای همه افراد یکسان نیست. بسیاری از ما در آپارتمان های کوچک و یا مکان های شلوغ و بدون پنجره اقامت داریم؛ در غیاب نور روز کافی، باید وسایل بیشتری اضافه شود. نورپردازی عمومی که معمولاً از یک وسیله ای استفاده می شود که نور پراکنده و یکنواختی را از چند جهت پخش می کند و نورپردازی به اصطلاح وظیفه که باعث ایجاد نور موضعی روی سطح کار می شود. فیتزجرالد، یکی از طرفداران نور غیر مستقیم برای تسکین خستگی چشم، بر قرار دادن میز در مکانی که گزینه هایی را برای هر دو منظر دید نزدیک و دور فراهم می کند، تأکید می کند. او می گوید: "همانطور که هر از گاهی باید بلند شویم و کشش داشته باشیم، باید بتوانیم به بیرون نگاه کنیم و چیزی دور را ببینیم تا به چشمانمان استراحت دهیم". وی می گوید، طراحان نور باید تمام روش های "تعامل روشنایی در یک فضا را با در نظر گرفتن مقادیر انعکاس، پایان سطح و حتی رنگ سطح رنگ شده" در نظر بگیرند. در طول این مدت دورکاری اخیر مهمترین عملکرد روشنایی این است که در مکالمات ویدیویی ظاهر خوبی داشته باشیم. به گفته جنیفر برونز، ابتدا باید صورت خود را روشن کنید، این به معنای رو به پنجره قرار گرفتن یا هدف قرار دادن وسیله ای به سمت صورت شما است. دوم، از نور شدید که می تواند به صورت و پوست آسیب برساند، خودداری کنید. سوم، وسایلی را که در پشت دوربین قابل مشاهده هستند خاموش کنید. فیگوئرو می گوید: "در فضاهای روشن تر افراد احساس می كنند كه سالم تر هستند و این فضاها درک بهداشت و تمیزی را منتقل می کنند." اما بیشتر از آن، نور مناسب می تواند ساعت بیداری و کاری ما را هر کجا که سپری می کنیم، بهبود بخشد.

جزئیات
22 دی 1399